Roeivereniging Iris

Roeivereniging Iris

foto1-mb
Zwaar bewolkt en 7° C met windkracht 4

Algemene informatie

Algemene Informatie

De roeivereniging Iris stelt zich ten doel de roeisport te bevorderen en haar leden in de gelegenheid te stellen deze te beoefenen. Dit kan gebeuren als wedstrijd-, trim- of toeractiviteit. Daartoe beschikt zij over een verenigingsgebouw en roeimaterieel, waarvan de leden gebruik kunnen maken. Ook is er een ergometerruimte waar onbeperkt gebruik van kan worden gemaakt.

Kennismaken met Roeien bij de “Iris”?

Kom dan eens sfeer proeven op een zaterdag- of zondagochtend. Je kunt dan kennismaken met de roeiers, de sociëteit en ergometerruimte, en gelijk een kijkje nemen in de botenloods.

Aanmelding, aanname

Aanmelding is het gehele jaar mogelijk, de minimum leeftijd is 8 jaar. Over toelating van het lidmaatschap beslist het bestuur. De toelating wordt beperkt door de opleidingscapaciteit: er kan sprake zijn van een wachttijd. De opleidingen voor volwassenen starten door het jaar heen. De opleiding voor jeugdleden begint op diverse momenten in het jaar. Met name de beschikbare capaciteit in de jeugdopleiding bepaalt het moment van instroom voor beginnende roeiers.

Lid worden of meer Informatie nodig?

Neem gerust contact op met de ledenadministratie, Klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

ADRESGEGEVENS

Roeivereniging Iris
Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

e-mail: siri.vr.ofni.[antispam].@gmail.com 

BEL ONS

mobiel: 06-83 778 160